February 8, 2023

SHSU Houstonian Online

Read all latest news headlines from USA, UK and around the world, get today's breaking news and live updates on politics, elections, business, sports, economy,​ …

The makers of Wie is de Mol took serious risks when designing de Mol|  The media

The makers of Wie is de Mol took serious risks when designing de Mol| The media


Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo, presentator Jurre Geluk, journalist Daniël Verlaan, actrice Sarah Janneh, cabaretière Annick Boer, Rik van de Westelaken, acteur Nabil Aoulad Ayad, hoofdredacteur Anke de Jong, presentator Sander de Kramer, acteur Soy Kroon with presentatrice Froukje de Both.

Een Wie is de Mol?-podcast over het land

  • Naast het televisieprogramma, de website en de app, is er dit jaar ook weer een podcast voor Wie is de Mol?-fans. Die gaat dit jaar minder over het spel en meer over het land. Zo gaat Van de Westelaken in gesprek over de locaties waar de spellen plaatsvinden, maar praat hij ook met iemand die Afrikaanse taallessen geeft. “Zo kunnen we onze kijkers ook iets meegeven over het land en een beetje vertellen over de complexe geschiedenis van Nederland en Zuid-Afrika. He is natuurlijk niet het complete verhaal, maar het geeft hopelijk wel we are nieuwe inzichten.”

Lees meer over:

MediaWie is de Mol?


Copyright © All rights reserved. | Newsever by AF themes.